Het eilandje van de Bende van Ellende

Na regelmatig in de fik gestaan te hebben kon ik me de interesse niet meer bedwingen om er eens boven te hangen met mijn drone. Dit omdat ik als rasechte Arnemuidenaar daar vroeger ook ben geweest. Ik kan het me herinneren als een stuk prachtig natuurgebied (lees een eilandje overwoekerd met wilde bramen en toen ook al een boompje in het midden). Ik heb wat foto’s hieronder toegevoegd. Het is opgeleverd als een natuurgebied in oorlogssituatie. Verwacht dat de autoriteiten het vroeg of laat wel schoonmaken… of niet natuurlijk. Dit is wellicht de perfecte biotoop voor de inheemse Arnemuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s