Op de voorpagina van het Erremuenaertje!

Voorpagina Erremuenaertje september 2017 SkyflyStudios
Voorpagina Erremuenaertje september 2017 SkyflyStudios

Het is al weer even geleden dat we op de voorpagina van het Erremuenaerte stonden. Ik was eigenlijk al vergeten dat ik een foto had ingestuurd. Dus het was een leuke verassing toen ik thuis op de deurmat het foldertje zag liggen. Hoewel het lang niet een van m’n beste foto’s was (daarom duurde het vast zo lang). Zal de volgende keer weer beter mijn best doen;)

 

Nog meer strandtent…

Dit keer aan het begin van de boulevard. Boka Bizarro Beach, wat dat betekent moet ik je schuldig blijven. Desalniettemin toch op de foto gezet evenals de boulevard van Vlissingen.

Vlissingen boulevard
Vlissingen boulevard
Strandtent Boko Bizarro Beach
Strandtent Boko Bizarro Beach

We are gonna make you’re website/company (look) great again! ;)

Na weer wat updates geïnstalleerd te hebben op de drone was het de hoogste tijd om deze te testen. Het beloofde een rustige avond te worden met een mooie zonsondergang. Nadat ik mijn auto op het parkeerterrein bij de lekkerbek had gezet ben ik de trap opgelopen om vervolgens op de dijk te staan met uitzicht op… nou ja, de zee voornamelijk. Rechts van mij bevond zich de strandtent… of beter gezegd Beachclub Lekker. Deze heb ik dan ook vastgelegd met mijn drone. Hieronder zie je enkele resultaten. Mocht je ook een strandtent/beachclub (of iets anders) hebben en opzoek zijn naar schitterend beeldmateriaal, laat het me dan zo snel mogelijk weten!

We are gonna make you’re website/company (look) great again! 😉

Boeie!

Tijd geleden weer eens wat pica’s geschoten met m’n drone… Nu zul je denken; ‘boeie!’ Het was bij voormalige zandplaat Neeltje-Jans wiens naam komt van een romeinse (af)god en is blijkbaar afgeleid van Nehalenia. Zo leer je nog eens wat… Bronnen zijn wikipedia en dergelijke. Ik kan hier veel verder over uitwijden maar de meeste mensen zullen dan zeggen (zie titel)

Gorges de ‘l Ardéche

Op vakantie in Zuid-Frankrijk wat beelden geschoten met mijn drone. Hieronder is een impressie van hoe het er daar uit ziet. Een erg mooie streek! Veel plezier bij het kijken.

Ra ra… wat is het?

Nu is het de laatste tijd behoorlijk droog geweest maar dit slaat alles. …nu ziet mijn volkstuintje er niet veel beter uit 😉 maar dat terzijde.

Maar dit is het indrogen van slib uit de Sloekreek. Toen ik er met mijn drone boven vloog vond ik het zo facinerend dat ik er wat foto’s van gemaakt heb. Deze zijn hieronder te bewonderen.